Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ingen nye byggetillatelser i bosetninger

Statsminister Benjamin Netanyahus regjering har ikke gitt noen nye byggetillatelser for offentlige boliger i bosetninger etter at den kom til makten. Det er ventet at nye tillatelser vil bli holdt tilbake i hvert fall fram til begynnelsen av 2010, ifølge Yedioth Aharonoth. Stansen i nye byggetillatelser blir bekreftet både fra statsministerens kontor og den venstreorienterte organisasjonen Peace Now, som nøye følger med på utviklingen på Vestbredden. Netanyahu-regjeringen har kommet i konflikt med Obama-administrasjonen fordi israelerne å innføre byggestans i bosetninger på Vestbredden. Likevel har Netanyahu i praksis innført en stans i nye prosjekter i det stille. – Siden regjeringen ble etablert for fem måneder siden, er det ikke gitt noen nye byggetillatelser i Judea og Samaria, sier boligminister Ariel Atias. Høyreorienterte regjeringsmedlemmer kritiserer Netanyahu for å bøye av for amerikansk press. Statsministerens håp skal være at en slik midlertidig stans i nye byggeprosjekter vil styrke den internasjonale støtten til Israels suverenitet i Jerusalem og de store bosetningsblokkene. Peace Now opplyser at mer enn tusen boligenheter fortsatt er under oppføring i israelske bosetninger på Vestbredden. Organisasjonen påpeker også at mye utbygging skjer i privat regi, og at denne utbyggingen fortsetter selv om offentlig boligbygging trappes ned eller innstilles.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart