Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Atomenergibyrået skjuler bevis mot Iran

Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) holder skjult bevis mot Iran som kan gi avsløringer omkring deres atomvåpenprogram, sier vestlige diplomater og israelske tjenestemenn til Ha’aretz. Direktør for IAEA, Mohamed ElBaradei, hevder at hans organisasjon ikke har noen beviser som indikerer at Iran utvikler atomvåpen. De anonyme kildene på sin side hevder IAEA-inspektører i løpet av de siste månedene har funnet bevis på at Iran har et militært atomprogram. Opplysningene skal være sendt til hovedkvarteret i Wien i en hemmelig rapport signert av IAEAs sjefsinspektør i Iran. IAEA-toppene i Wien skal ha valgt å ikke gjøre dokumentet offentlig kjent. Amerikanske, franske, britiske og tyske tjenestemenn har lagt press på ElBaradei for å ta med opplysningene i den neste offentlige rapporten fra IAEA som kommer i neste måned. ElBaradei går av som direktør for IAEA i desember. Israel har i lang tid anklaget ham for å tone ned og dekke over Irans militære atomprosjekt. I Jerusalem håper man at etterfølgeren, den japanske diplomaten Yukiya Amano, vil velge en tøffere linje.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart