Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Netanyahu har kalt Ya’alon inn på teppet

Strategiminister Moshe Ya’alon er kalt inn på teppet til statsminister Benjamin Netanyahu torsdag kveld. Regjeringssjefen reagerte etter at Ya’alon talte på et arrangement i regi av Moshe Feiglin, Netanyahus fremste kritiker internt i Likud-partiet. – Netanyahu reagerer på Ya’alons kritikk av president Barack Obama og hans besøk til ulovlige bosetninger på Vestbredden, sier kilder som står Netanyahu nær til Jerusalem Post. – Jeg er ikke redd for amerikanerne. Jeg tror jødene har rett til å leve hvor som helst i landet Israel for alltid, sa Ya’alon i sin tale på søndag. Han kritiserte israelske medier og andre "eliter" for å legge et umenneskelig press på politikere og kalte den venstreorienterte organisasjonen Peace Now for "et virus". – Uttalelsene til Ya’alon er uakseptable, både i innhold og stil, og representerer ikke regjeringens politikk, sier Netanyahu i en uttalelse. Peace Now har svart med å kalle Ya’alon "paranoid" og "en fare for Israels demokrati".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart