Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Tv-kjendis hengte seg selv i fengsel

Den israelske tv-kjendisen Dudu Topaz ble torsdag morgen funnet død i dusjen i Nitzan-fengselet i Ramle. Topaz hadde hengt seg selv i ledningen til en vannkoker. Topaz ble arrestert for noen måneder siden, mistenkt for å planlegge angrep på fremstående medialedere i Israel. Kort tid senere tilstod han forholdene. Konflikten med medialederne skal ha startet etter at de bestemte seg for å fjerne programmer med Topaz fra skjermen. – Topaz skulle fått opphold i et psykriatisk sykehus og ikke i et fengsel, sier forsvareren Zion Amir. Han retter også kritikk mot mediene, som han mener har gjennomført en heksejakt mot Topaz.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart