Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Lieberman stiller krav til Sverige

I begynnelsen av denne uken trykte den svenske avisen Aftonbladet en artikkel hvor israelske soldater ble anklaget for å stjele organer fra drepte palestinske ungdommer. Det israelske utenriksdepartementet har reagert kraftig på anklagen. I dag kommer utenriksminister Avigdor Lieberman, i samtale med sin svenske kollega Carl Bildt, til å kreve en offisiell fordømmelse av artikkelen fra den svenske regjeringen. Dersom det ikke blir gitt en slik fordømmelse, vurderer israelsk UD å avlyse et Israel-besøk av Bildt som er planlagt i nærmeste framtid. – Dersom det ikke kommer noen fordømmelse fra den svenske regjeringen, vil ikke denne krisen bli løst, sier tjenestemenn i utenriksdepartementet. Forsvarsminister Ehud Barak vurderer å gå til sak mot den svenske journalisten som skrev artikkelen. Anklagen om organ-tyverier minner det jødiske folk om alle gangene de har blitt anklaget for ritualmord gjennom historien. Blodløgner mot jøder inngår fortsatt i den antisemittiske propagandaen i flere arabiske land.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart