Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Lieberman tror ikke på fred

Utenriksminister Avigdor Lieberman har ikke mye håp om fred med palestinerne, men vil likevel ikke undergrave statsminister Benjamin Netanyahus diplomatiske forsøk. – I løpet av de 16 år som er gått etter Oslo-avtalene har vi ikke vært i stand til å skape fred i regionen. Jeg er villig til å vedde på at vi ikke vil ha fred om 16 år heller. I hvert fall ikke på grunnlag av en tostats-løsning, sa Lieberman til reportere søndag. – Etablering av en palestinsk stat i løpet av to år er et urealistisk mål. Det er noen som tror det er mulig, og jeg ønsker ikke å blande meg inn i det. Jeg er innstilt på å gi tid slik at det kan bli gjort nok et forsøk på å opprette en palestinsk stat, men jeg vil ikke [personlig] ta på meg oppgaver som jeg ikke tror på, forklarte Lieberman.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart