Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vi ønsker en fredsprosess som virkelig gir fred

– Vi arbeider hardt for å fremme en fredsprosess som vil lede til et virkelig fredelig resultat, sa statsminister Benjamin Netanyahu under en felles pressekonferanse med Storbritannias Gordon Brown tirsdag. Netanyahu påpekte at hans regjering i løpet av de fire siste månedene har fjernet 147 kontrollposter og veisperringer på Vestbredden, utvidet åpningstiden på Allenby-broen mellom Israel og Jordan og fjernet byråkratiske barrierer for økonomisk aktivitet blant palestinerne. Han minnet også om at han har tatt til orde for opprettelsen av en demilitarisert palestinsk stat ved siden av en jødisk stat. – Det var ikke lett, men dette har vi gjort i løpet av så kort tid, sa Netanyahu.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart