Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Lieberman på rundreise i Afrika

Utenriksminister Avigdor Lieberman legger i dag ut på en ni dagers rundreise til fem forskjellige afrikanske land. Dersom man holder Etiopia utenom, er det første gang en israelsk utenriksminister besøker afrikanske land sør for Sahaa siden David Levy besøkte Nigeria i 1991. En israelsk statsminister har ikke besøkt Afrika sør for Sahara siden Yitzhak Shamir i 1988. Lieberman skal besøke Etiopia, Kenya, Ghana, Nigeria og Uganda. Han får følge av 20 forretningsfolk, i tillegg til byråkrater fra utenriksdepartementet og forsvarsdepartementet. Statsminister Benjamin Netanyahu tar selv ansvaret for forholdet til USA og de palestinske selvstyremyndighetene. Det har stilt Lieberman fri til å bruke tid på land som tidligere har vært neglisjert i toppen av det israelske utenriksdepartementet. Lieberman var nylig på en reise i Sør-Amerika, hvor det ikke hadde vært en israelsk utenriksminister på 22 år.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart