Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Netanyahu skal gi nye byggetillatelser før byggestans

Statsminister Benjamin Netanyahu vil om kort tid gi byggetillatelser til hundrevis av nye boliger på Vestbredden, før han erklærer en midlertidig byggestans, forteller en anonym kilde i regjeringsapparatet til israelske nettaviser. Tillatelsene vil bli gitt i bosetningsblokker som Israel planlegger å beholde i framtiden. – Det er det første offisielle signalet på at det kan komme en snarlig byggestans i bosetninger, skriver nyhetsbyrået AP. Den israelske regjering vil kunne gå med på en midlertidig byggestans dersom arabiske stater går med på å gjøre tilstrekkelige normaliseringstiltak i forhold til Israel. For øyeblikket skal det være omlag 2500 boliger som er under oppføring i jødiske bosetninger på Vestbredden. Journalistene til Ha’aretz og Jerusalem Post forstår det slik at Netanyahu vil la bygging fortsette inntil disse er avsluttet, og i tillegg skal bygging fortsette på de flere hundre nye byggetillatelsene som nå blir varslet. – Vi vil gå med på å vurdere en midlertidig byggestans på Vestbredden i noen få måneder etter at Netanyahu har godkjent nye byggetillatelser, sier en medarbeider ved statsministerens kontor. Det ser altså ut til at Netanyahu kan gå med på en midlertidig byggestans hvor det blir gjort unntak for flere tusen boliger. – Amerikanerne er ikke enige og er ikke fornøyd med dette, men vi la det på bordet for lenge siden, legger kilden til. USAs Midtøsten-utsending George Mitchell kommer til Jerusalem torsdag i neste uke.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart