Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

To tidligere statsråder i fengsel

De to tidligere regjeringsmedlemmene Shlomo Benizri (Shas) og Abraham Hirchson (Kadima) starter soningen av sine dommer tirsdag morgen. Benizri, tidligere helseminister og arbeids- og sosialminister, er dømt til fire års fengsel av høyesterett for å ha mottatt bestikkelser. Hirchson er dømt til fem år og fem måneders fengsel for underslag fra en fagforening som han arbeidet for før han ble finansminister i Ehud Olmerts regjering. Benizri og Hirchson kan ikke vente å se sine familiemedlemmer igjen før tidligst om to uker. Etter å ha sonet 25 prosent av dommen kan de vente seg sin første permisjon fra fengselet, dersom de har oppført seg bra.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart