Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Møtet med Shalom hadde ingen politisk betydning

Bassem Khoury, PAs minister for nasjonaløkonomi, prøver å tone ned betydningen av møtet han hadde med Israels visestatsminister Silvan Shalom (bildet) onsdag. – Møtet hadde "ingen politisk betydning", og var et rent teknisk møte, understreker Khoury. Han gjentar at de palestinske selvstyremyndighetene ikke vil forhandle med Israel før landet "oppfyller sine forpliktelser etter veikartet, som inkluderer en fullstendig stans i bosetningsvekst, spesielt i Jerusalem". Shalom og Khoury har blitt enige om å møtes én gang i måneden og etablere team på israelsk og palestinsk side som kan ha daglig kontakt når det gjelder praktiske spørsmål som visum for forretningsfolk, varehandel og medisinsk behandling av palestinere i Israel.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart