Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Abbas nekter å møte Netanyahu

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

President Barack Obama har hatt planer om å arrangere et toppmøte mellom PA-president Mahmoud Abbas og statsminister Benjamin Netanyahu under FNs generalforsamling i New York 23. eller 24. september. Abbas sender nå signaler om at han ikke vil møte Netanyahu før Israel gjennomfører en full byggestans på Vestbredden og Øst-Jerusalem. USA og Israel håper fortsatt at en avtale om midlertidig byggestans på Vestbredden vil få Abbas til ombestemme seg, skriver Ha’aretz. – Vi har ønsket et møte [med Abbas] i fem måneder. Det er palestinerne som setter betingelser for møtet, sa Netanyahu under et møte med Spanias utenriksminister Miguel Moratinos onsdag.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart