Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Nord-Israel angrepet med to Katyusha-raketter

Minst to Katyusha-raketter slo ned i åpne områder utenfor den israelske byen Nahariya fredag. Rakettene ble avfyrt fra Sør-Libanon. Israel Radio melder at IDF har svart med artilleriild mot avfyringsområdet i nærheten av kystbyen Tyr. Granatene skal ha slått ned i frukthager, ifølge Yedioth Aharonoth. – Angrepet kom helt overraskende. Plutselig hørte vi en eksplosjon. Vi er veldig glad ingen kom til skade, sier et medlem i en kibbutz i nedslagsområdet til Ha’aretz. Ingen terrorgruppe har foreløpig tatt på seg ansvar for rakettangrepet. Libanesiske sikkerhetskilder sier tre raketter ble avfyrt. Hittil i år har det kommet fire rakettangrep fra Sør-Libanon, to i januar og ett i februar.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart