Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Nord-Israel angrepet med to Katyusha-raketter

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Minst to Katyusha-raketter slo ned i åpne områder utenfor den israelske byen Nahariya fredag. Rakettene ble avfyrt fra Sør-Libanon. Israel Radio melder at IDF har svart med artilleriild mot avfyringsområdet i nærheten av kystbyen Tyr. Granatene skal ha slått ned i frukthager, ifølge Yedioth Aharonoth. – Angrepet kom helt overraskende. Plutselig hørte vi en eksplosjon. Vi er veldig glad ingen kom til skade, sier et medlem i en kibbutz i nedslagsområdet til Ha’aretz. Ingen terrorgruppe har foreløpig tatt på seg ansvar for rakettangrepet. Libanesiske sikkerhetskilder sier tre raketter ble avfyrt. Hittil i år har det kommet fire rakettangrep fra Sør-Libanon, to i januar og ett i februar.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart