Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ehud Barak må sendes til Haag straks

Jamal Zahalka, leder for det arabiske partiet Balad i Israel, fordømmer forsvarsminister Ehud Barak på det kraftigste på bakgrunn av Goldstone-rapporten. – Ehud Barak [bør sendes] til krigsforbryterdomstolen i Haag straks, mener Zahalka, ifølge Ha’aretz. Zahalka krever at alle de som stod ansvarlig for krigsforbrytelser på Gaza, fra forsvarsministeren og forsvarssjefen ned til operative offiserer, må stilles for en internasjonal domstol. – Rapporten beviser barbariet til den israelske krigsmaskinen, som er ledet av en elsker av klassisk musikk som gir ordre til å drepe sivile i kaldt blod, sier Zahalka. Balad-partiet har tre representanter i den israelske nasjonalforsamlingen Knesset.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart