Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Tidligere israelske spesialsoldater reddet amerikansk kvinne fra palestinsk landsby

Flere tidligere spesialsoldater i IDF gjennomførte mandag en privat redningsaksjon av en amerikansk kvinne og hennes to år gamle sønn fra en PA-kontrollert landsby på Vestbredden. Aksjonen ble gjennomført på oppdrag av kvinnens familie i USA, melder Israel Radio. Ifølge kvinnen ble hun holdt i husarrest av sin palestinsk mann, og hun ble truet med at hun aldri ville få se sin sønn igjen dersom hun rømte. Da foreldrene fikk vite om sin datters skjebne, ba de om hjelp fra en tidligere israelsk spesialsoldat. Redningsmennene, som brukte flere uker på å planlegge redningsoperasjonen, brakte kvinnen til sikkerhet i det amerikanske konsulatet i Jerusalem. Tirsdag kom kvinnen og hennes sønn vel fram til USA, skriver Ha’aretz.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart