Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Døde 99 år gammel med 1400 etterkommere

Det bibelske budet om "å være fruktbare og bli mange" er tatt alvorlig i Krishevsky-familien, skriver Nissan Shtrauchler i Yedioth Aharonoth. Da Rachel Krishevsky (99) døde sist lørdag, etterlot hun seg omkring 1400 barn, barnebarn, oldebarn og tippoldebarn. Krishevsky giftet seg med sin fetter Yitzhak like før hun ble 19 år. Ekteparet fikk syv sønner og fire døtre. De 11 barna fikk til sammen 150 barn, som igjen gav Rachel og Yitzhak tusen oldebarn. Flere hundre tippoldebarn har allerede meldt sin ankomst. – Vi vet ikke helt nøyaktig hvor mange etterkommere hun har, sier et av Rachels barnebarn. Rachel levde nesten hele sitt liv like ved grønnsakmarkedet Mehane Yehuda i Jerusalem. – Bestemor var en gudfryktig kvinne hele sitt liv. Hennes dør var alltid åpen for de hjemløse og fattige som så etter et sted å spise, forteller barnebarnet. Rachel kunne hele Salmenes bok utenat og skal ha hatt oversikt over alle sine etterkommere.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart