Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Verden må støtte vår rett til selvforsvar

Statsminister Benjamin Netanyahu ber verdenssamfunnet avvise Goldstone-rapporten. – Jeg sier til internasjonale ledere: Dere hevder at dere støtter vår rett til selvforsvar. Ikke si det etter den neste avtalen, si det nå. Avvis konklusjonene til denne komiteen, sa Netanyahu i et tv-intervju torsdag. Etter at Israel trakk seg ut fra Gaza-stripen høsten 2005, ble det understreket fra vestlige ledere at nye rakettangrep fra det palestinsk-kontrollerte område ville gi Israel rett til å svare militært. I løpet av de neste tre årene ble Israel angrepet med tusenvis av raketter og granater. Netanyahu antydet at israelerne vil være svært forsiktige med nye tilbaketrekninger hvis det viser seg at verdenssamfunnet ikke støtter landets fulle rett til selvforsvar mot angrep som kommer fra forlatte områder. Statsministeren påpeker også at anti-terror styrkene til andre vestlige land kan komme til å møte liknende kritikk som fra Goldstone-komiteen i framtiden.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart