Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Abbas måtte gi etter da invitasjonen kom

PA-president Mahmoud Abbas har nektet å møte statsminister Benjamin Netanyahu før Israel innfører en full byggestans i jødiske bosetninger på Vestbredden og jødiske bydeler i Øst-Jerusalem. Senest i forrige uke sa PAs Yasser Abed Rabbo til Ha’aretz at et toppmøte i New York uten israelsk byggestans i Øst-Jerusalem ville være det samme som overgivelse til Israel som sannsynligvis vil provosere "en tredje intifada, denne gang mot de palestinske selvstyremyndighetene". – Det er ikke noe vits med et "te eller kaffe"-møte, sa Abed Rabbo. I helgen kom likevel invitasjonen fra Obama, personlig overlevert på telefon til Abbas av George Mitchell. Da kunne han ikke si nei. – Abbas var tilsynelatende villig til å tape ære i stedet for å erstatte Netanyahu som "the bad boy" i fredsprosessen, skriver Avi Issacharoff i Ha’aretz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart