Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Israel har ikke utelukket militært angrep

Russlands president Dmitry Medvedev (bildet) ble intervjuet av CNN søndag. Her beskrev han et eventuelt israelsk angrep mot Irans atominstallasjoner som "det verste man kan forestille seg", men fortalte samtidig at Shimon Peres har lovet ham at Israel ikke vil angripe. – Da Peres besøket meg i Sochi [i august], sa han noe som var viktig for oss alle: "Israel planlegger ikke å starte noe angrep mot Iran. Vi er et fredelig land og vi vil ikke gjøre dette," siterte Medvedev fra uttalelser som han tilla Peres.

Danny Ayalon (bildet), statssekretær i det israelske utenriksdepartementet, avviser at Peres har gitt noen garanti til Medvedev. – Jeg tror ikke, med all respekt, at den russiske presidenten har rett til å uttale seg på Israels vegne og vi har i hvert fall ikke tatt noen alternativer bort fra bordet, sier Ayalon til nyhetsbyrået Reuters. Han holder dermed åpent for et israelsk militært angrep mot Irans atominstallasjoner.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart