Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Militærpolitiet etterforsker skyteepisode

Det var Rabia Tawil (23) fra Øst-Jerusalem som ble drept av israelske styrker sør for Jerusalem tirsdag morgen. Tawil brøt gjennom kontrollposten med bilen sin etter at han hadde nektet dokumentsjekk, forteller reservesoldater. Soldatene fulgte etter Tawil i et militært kjøretøy, og tok ham igjen på en bensinstasjon i nærheten. Ifølge soldatenes forklaring prøvde Tawil å kjøre over en av soldatene under arrestasjonen. – Han kjørte nesten over en soldat, derfor ble han skutt, sier en soldat til Ha’aretz. – Han hadde kjørt palestinere til Israel uten innreisetillatelse, og prøvde derfor å unngå arrestasjon, legger han til. Et øyenvitne sier mer enn 20 skudd ble avfyrt inn i Tawils bil. Det er uklart hvorfor så massiv ild måtte til for å arrestere mannen. Arbeidere ved bensinstasjonen sier at Tawil var en fast kunde ved deres stasjon.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart