Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Obama uttrykte sin utålmodighet

President Barack Obama fortalte tirsdag PA-president Mahmoud Abbas og statsminister Benjamin Netanyahu hvor skuffet han er over at freden ikke ser ut til å ha kommet nærmere. "Obama gav kraftig uttrykk for sin utålmodighet" i møtet, forteller en kilde i den amerikanske administrasjonen til Ha’aretz. – Vi har hatt nok samtaler. Denne konflikten må ta slutt. Vi har nå et mulighetens vindu, men det lukker seg kanskje, skal Obama ha sagt. – Sluttstatus-forhandlinger må starte og starte snart, sa Obama. Den amerikanske kilden sier møtet var "forretningsmessig". Netanyahu og Abbas gav uttrykk for sitt syn uten å gå i angrepsposisjon. Fra israelsk side deltok forsvarsminister Ehud Barak, utenriksminister Avigdor Lieberman, nasjonal sikkerhetsrådgiver Uzi Arad og Netanyahus rådgiver Yitzhak Molcho. Fra amerikansk side deltok utenriksminister Hillary Clinton, Midtøsten-utsending George Mitchell, nasjonal sikkerhetsrådgiver James Jones og Obamas rådgiver Dennis Ross. Møtet varte omkring 45 minutter.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart