Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Obama, Brown og Sarkozy vil anklage Iran for hemmelig atomanlegg

USAs president Barack Obama, Storbritannias statsminister Gordon Brown og Frankrikes president Nicolas Sarkozy kommer fredag til å anklage Iran for å bygge et hemmelig, underjordisk atomanlegg, skriver New York Times. De tre lederne kommer til å presentere informasjon om dette før åpningen av G20-toppmøtet i Pittsburgh, ifølge avisen. Iran har holdt det hemmelige anrikningsanlegget i Qum, omkring 15 mil sør for Teheran, borte fra inspektører fra Det internasjonale atomenergibyrå. – Vi har fulgt dette hemmelige prosjektet i flere år, sier amerikanske tjenestemenn. Det blir anslått at anlegget kan være i drift fra neste år. USA, Storbritannia og Frankrike kommer til å kreve at inspektører fra IAEA får inspisere anlegget umiddelbart. På mandag fikk IAEA brev fra Iran hvor det ble fortalt om et nytt, hittil ukjent, anlegg for anrikning av uran, sier informerte kilder til nyhetsbyrået AP. Iran har tidligere avvist at de har atomaktivitet som ikke er under internasjonal overvåkning. Bildet viser anrikningsanlegget for uran i Natanz.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart