Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Bergman: – Ny avsløring reduserer sjanse for israelsk angrep

Israelerne håper forrige ukes avsløring av en ny iransk atominstallasjon skal få stormaktene til å ta affære mot Iran. Avsløringen kan være med å redusere sjansene for et israelsk militært angrep, mener Ronen Bergman i Yedioth Aharontoh. Bergman er en av de fremste journalistekspertene på Iran og israelsk etterretning. Han tror fortsatt det kan være mulig å stanse iranernes atomprosjekt med økonomisk press.
– Iran ser på muligheten for å bli en atommakt som en forsikring for regimets overlevelse. Dersom stormaktene gjør det klart at atomprosjektets fortsettelse i seg selv vil koste regimet så dyrt at det er truet (for eksempel gjennom strengere økonomiske sanksjoner), er det godt mulig at ayatollahene i Teheran vil revurdere sin politikk, skriver Bergman.
– Det iranske regimet støtter selvmordsterror, men det er ikke ute etter selvmord for egen del. Når alt kommer til alt er ayatollahenes hovedinteresse, og kanskje eneste interesse, å sørge for sin egen overlevelse, mener Bergman.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart