Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Hizbollah vil sende små soldatgrupper inn i Israel

– I neste krig vil Hizbollah sannsynligvis sende hundrevis av smågrupper på 4-5 soldater, væpnet med panservern-raketter og angrepsrifler, inn i Galilea, skriver oberstløytnant Robi Sandman i det militærfaglige tidsskriftet Ma’arahot. Sandman kommer med denne forutsigelsen i en artikkel hvor han sammenligner Hizbollah og IDF under krigen i 2006. Israelske toppoffiserer mener Hizbollah var bedre enn IDF på etterretning, strategi og motivasjon. Sandman er heller ikke optimistisk når det gjelder IDFs innsats i neste krig. "Vi må forstå at IDF, med den nåværende struktur, ikke kan gi noe svar på den utrolig velutstyrte styrken som vokser fram for å ødelegge staten Israel", skriver Sandman. Han anbefaler at IDF umiddelbart etablerer små patruljetropper som kan slå tilbake mot trussel fra slike små terrorceller.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart