Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Merkels valgseier er bra for Israel

– Angela Merkel beviste i sin første periode som kansler at hun er en venn av Israel, mener veteranjournalisten Noah Klieger i Yedioth Aharonoth. – I motsetning til de fleste av hennes kollegaer i EU, forstod Merkel ikke bare Israels problemer, men også – og kanskje mest av alt – faren som radikal islam utgjør for Europa og hele verden. Den tyske kansleren skjønte at når det handler om islams plan og verdenssyn, er [kampen mot] Israel ikke noe mer enn en måte å oppnå det endelige målet: Å ta over den kristne verden, skriver Klieger. Israels utenriksminister Avigdor Lieberman roser også Merkel. – I løpet av hennes første periode viste hun et varmt vennskap til Israel, imponerende sensitivitet overfor forhistorien og engasjement i det spesielle forholdet mellom de to folk og to stater, sier Lieberman i en pressemelding.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart