Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Norge: – Israel og Hamas må straffeforfølge forbrytelser i krigen

FNs Menneskerettighetsråd debatterer Goldstone-rapporten i sitt møte i Genevé tirsdag.
Like før første avdeling av møtet tok slutt klokken 13.00, protesterte Sveriges representant på «overdrevne og grunnløse påstander» som er presentert av Iran og flere arabiske land under debatten.
Irans representant foreslo å utgi Goldstone-rapporten i innbindning for å dokumentere Israels «forbrytelser» gjennom 60 år.
I møtet etter lunsj kommenterte Norges representant rapporten etter innlegg fra Kuwait, De forente arabiske emirater og Oman. Den norske diplomaten sa at Goldstone-rapporten var omfattende og velforberedt. Han beklaget at Israel ikke samarbeidet med komiteen, men uttrykte ros til Goldstone som også etterforsket den palestinske siden i Gaza-krigen vinteren 2008/2009. Norge mener oppfølgingen av rapporten bør bestå i etterforskning og straffeforfølging internt hos de ulike partene i konflikten.
Med dette la Norge seg på linje med EU og de fleste andre vestlige land, som avviser å oversende rapporten til FNs sikkerhetsråd.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart