Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Britisk rett avviste anmeldelsen av Barak

En britisk domstol i London har avvist anmeldelsen av forsvarsminister Ehud Barak. – Barak har diplomatisk immunitet og kan ikke bli rettsforfulgt, konkluderer domstolen. Domsavgjørelsen fulgte dermed anbefalingen til det britiske utenriksdepartementet. En pro-palestinsk gruppe leverte tidligere denne uken anmeldelse av Barak, med krav om at Israels forsvarsminister skulle bli arrestert og tiltalt for krigsforbrytelser. – Vi har ikke planer om å la terror vinne. Vi vil ikke unnskylde oss på noen måte for vår rettferdige kamp mot terror. Vi vil gjøre alt vi kan slik at representanter for Israel, tjenestemenn i forsvaret og soldater skal kunne reise fritt rundt i verden. Absurdteateret hvor de som forsvarer sine innbyggere må være på defensiven må ta slutt. Hvis ikke gir ikke verden bare en belønning til terror, man oppmuntrer den, sa Barak i en skriftlig uttalelse tirsdag kveld.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart