Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

USA avviste Goldstone-rapport i UNHRC

Den amerikanske diplomaten Michael Posner kritiserte Goldstone-rapporten kraftig under møtet i FNs Menneskerettighetsråd tirsdag. – USA er kraftig uenig med mange av rapportens vurderinger og anbefalinger, sa Posner i følge en pressemelding fra UNHRC. – USA mener også at internasjonal lov må gjelde, men det kan ikke forståes slik at det er moralsk likhet mellom Israel, en demokratisk stat med rett til selvforsvar, og Hamas, som har svart på Israels tilbaketrekning fra Gaza-stripen ved å terrorisere sivilbefolkningen i Sør-Israel, la Posner til. USA oppfordrer Israel til å gjennomføre en intern og "åpen" etterforskning av påståtte brudd mot krigens lover. – FNs menneskerettighetsråd må kreve at Hamas etterforske påstandene og stanser de målrettede angrep mot sivile og bruk av palestinere som menneskelige skjold, sa Posner.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart