Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Gilad Shalits videohilsen

I helgen fikk det israelske folk for første gang se videobilder av Gilad Shalit som sitter i fangenskap hos Hamas. Videoen innledes med at Shalit presenterer seg og viser fram en palestinsk avis trykket 14. september 2009. – Jeg håper at den nåværende administrasjon, ledet av Benjamin Netanyahu, ikke vil kaste bort muligheten for å få til en avtale, slik at jeg endelig kan få oppfylt min drøm og bli løslatt, sier Shalit. Videoen avsluttes med en hilsen til Shalits familie. – Jeg vil fortelle at jeg føler meg frisk og at Hamas-soldatene [mujahideenen til Iz al-Din al-Qassam brigadene] behandler meg fantastisk, avslutter Shalit.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart