Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel venter på Shalit-video

I løpet av dagen er det ventet at Israel får utlevert en video av den kidnappede soldaten Gilad Shalit. Videoen, som har varighet omkring 1 minutt, skal ha blitt filmet for omkring to måneder siden, og viser at Shalit er uskadd, medler det kinesiske nyhetsbyrået Xinhua. Det er fortsatt uklart om videoen vil bli frigjort til visning i israelske medier. I bytte mot videoen løslater israelske fengselsmyndigheter 20 kvinnelige fanger. Israelske tjenestemenn uttrykker håp om at en fangeutveksling for Shalit kan bli avsluttet i løpet av de neste månedene. Kilder i Egypt og Hamas understreker, på sin side, at "video-avtalen" ikke betyr noe gjennombrudd i forhandlingene omkring fangeutvekslingen.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart