Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Jøder bør boikotte Ukraina

Anshel Pfeffer i Ha’aretz oppfordrer jøder over hele verden å innlede en delvis boikott av Ukraina. – Det er ikke noe annet land i Europa hvor presidenten hedrer "patrioter" som var ansvarlig for massakre på tusenvis av jøder. Det er ikke noe annet land hvor det største universitetet har en egen avdeling for å utgi antisemittisk litteratur. Hvor finnes det noe annet sted hvor anklage om [jøders] ritualmord blir minnet hvert år? Hvilken annen hovedstad har godkjent bygging av et nytt hotell på stedet til et av Holocausts mest kjente drapsmarker, skriver Pfeffer. Et konkret forslag til boikott er å stanse besøkene ved graven til rabbi Nachman fra Bratslav i Uman. Det skal være hundretusen jøder som hvert år besøker dette stedet. – Det gir tusenvis av millioner dollar i kassene til den ukrainske regjering, korrupte lokale politikere og mafiaen, hevder Pfeffer.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart