Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Palestinernes største tap

Den andre intifadaen, som ble startet av det palestinske lederskapet i september 2000, førte til store lidelser og tap av menneskeliv både på israelsk og palestinsk side. Det største tapet for palestinerne var imidlertid tapet av Jerusalem, påpeker Knesset-medlem Avi Dichter (Kadima). – 9. august 2001, straks etter det forferdelige terrorangrepet mot Jerusalems Sbarro-restaurant (hvor 15 personer ble drept og 132 skadet), ble tjenestemenn fra de palestinske selvstyremyndighetene utvist fra Jerusalem. Kontorer som hadde åpnet på lovlig måte ble stengt, og ansatte som ikke hørte til i Jerusalem ble utvist til territoriene. Orient House (bildet), som PA mente hadde den samme immunitet som den amerikanske ambassaden, ble stengt og innholdet beslaglagt, skriver Dicther i Yedioth Aharonoth. PAs tjenestemenn ble også fjernet fra Tempelplassen. – Syvårsperioden da israelere ignorerte eller godkjente PAs tilstedeværelse i Jerusalem var slutt, skriver Dichter. Han mener dette var PAs største nederlag, mer ydmykende en IDFs tilbakevending til palestinske byer i Operasjon Forsvarsskjold i 2002 eller Hamas-kuppet på Gaza-stripen i juni 2007.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart