Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Fatah og Hamas inngår avtale

– 24. oktober skal representanter for Fatah og Hamas møtes i Kairo for å undertegne en forsoningsavtale, opplyser Hossam Zaki, talsmann for det egyptiske utenriksdepartementet. To dager senere er det planlagt en offisiell markering hvor alle arabiske utenriksministre, pluss representanter for USA, EU, Russland og FN vil bli invitert. Blant kjernepunktene i avtalen inngår felles planer om president- og parlamentsvalg i første halvdel av 2010 og opprettelse av en komite for gjenoppbygging på Gaza-stripen under ledelse av PA-president Mahmoud Abbas. Hamas og Fatah skal også være enige om å ha en felles politistyrke på Gaza-stripen. Palestinske observatører uttrykker tvil til om avtalen vil bli satt ut i livet. Vil Hamas oppgi kontroll over Gaza-stripen? Vil PA løslate Hamas-medlemmer fra fangenskap? Dette er usikkerhetsmomenter som nevnes av journalist Avi Issacharoff i Ha’aretz.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart