Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

George Mitchell er tilbake i Israel

Obamas spesialutsending George Mitchell kom tilbake til Midtøsten i går for nye samtaler med israelske og palestinske ledere. Det er ikke ventet at Mitchells besøk skal resultere i nye forhandlinger mellom partene, sier en amerikansk tjenestemann til Ha’aretz. Israelske kilder er hakket mer optimistiske, og sier en erklæring om nye forhandlinger "er innen rekkevidde". Torsdag møter Mitchell forsvarsminister Ehud Barak, president Shimon Peres og utenriksminister Avigdor Lieberman. Fredag møter han statsminister Benjamin Netanyahu, før han drar til Ramallah for samtaler med PA-president Mahmoud Abbas. – President Obama er utålmodig og forventer at partene beveger seg framover, sier en amerikansk tjenestemann.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart