Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Nok stemmer til å sende Goldstone-rapport til FN i New York

Den palestinske delegasjonen i Genevé sier det er nok stemme i FNs menneskerettighetsråd til å sende Goldstone-rapporten videre til FNs generalforsamling, hvor den etter alt å dømme vil gå videre til FNs sikkerhetsråd. – Vi har nok land som støtter oss, sa PLO-ambassadør Ibrahim Khraishi til Jerusalem Post på onsdag. Menneskerettighetsrådet består av 47 stater, kun 7 av dem er vestlige. – Vi vil aldri få nok støtte til å stanse en oversending til New York, bekrefter Aharon Leshno-Yaar, Israels ambassadør i Genevé. Det beste han kan håpe på, er at USA og andre vestlige land avviser å støtte rapporten. – En støtte til Goldstone-rapporten vil skade demokratiers mulighet til å bekjempe terror og radikalisme i framtiden, påpeker Leshno-Yaar. USA og de europeiske land arbeider for å endre palestinernes resolusjonsforslag. – Slik det foreligger nå er det uakseptabelt, sier Francois Zimeray, Frankrikes ambassadør i menneskerettighetsrådet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart