Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Uro på Tempelplassen

For andre helg på rad var det søndag uro på Tempelplassen og i Jerusalems gamleby. Ledere i Den islamske bevegelse oppfordret arabere til å komme til Tempelplassen for å "forsvare al-Aqsa [moskeen]". I en konfrontasjon søndag formiddag ble to politimenn lettere skadet og fem demonstranter arrestert. I dag kan den spente situasjonen fortsette, når titusenvis av jøder kommer til Vestmuren for den tradisjonelle prestevelsignelsen (Birkat Kohanim). I forbindelse med dette arrangementet vil israelsk politi kun slippe muslimske menn over 50 år inn på Tempelplassen. Også muslimske kvinner i alle aldre vil få slippe inn. Fra Tempelplassen har muslimske aktivister tidligere kastet steiner ned på jøder som ber ved Vestmuren. En adgangsbegresning for ynge muslimske menn har tidligere vist seg å være en effektiv måte å hindre opptøyer.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart