Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Tyrkia utestengte Israel fra NATO-øvelse

En planlagt NATO-øvelse med luftstyrker fra USA, Italia, Tyrkia og Israel som skulle avvikles i Tyrkia om kort tid er avlyst. Det israelske utenriksdepartementet sier Israel ble kontaktet av tyrkiske representanter som krevde at de ikke deltok i øvelsen. Da Israel presenterte dette kravet for amerikanske representanter, endte det med at USA og Italia også trakk sine styrker fra øvelsen, i protest mot Tyrkias Israel-boikott. Øvelsen, som er avholdt en rekke ganger tidligere, måtte derfor avlyses. Forholdet mellom Tyrkia og Israel har kjølnet kraftig etter at statsminister Recep Tayyip Erdogan fordømte Israels krig på Gaza-stripen i vinter og anklaget Israel for å drive folkemord på palestinerne. NATO har samarbeidsavtaler med Israel som gir de israelske forsvarsstyrkene rett til å delta på øvelser av den typen som skulle avholdes i Tyrkia.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart