Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Abbas ombestemmer seg

PA-president Mahmoud Abbas krever at FNs Menneskerettighetsråd straks går videre i behandlingen av Goldstone-rapporten likevel. For ti dager siden gikk Abbas inn for å utsette videre behandling til mars 2010. – Jeg har gitt instruksjon til vår utsending om å holde et ekstraordinært møte i Menneskerettighetsrådet, for å straffe alle dem som gjennomførte de mest brutale forbrytelser mot våre barn og kvinner på Gaza-stripen, sa Abbas under en tv-tale søndag. Palestinerne må få støtte fra 16 av rådets 47 medlemsstater for å kunne arrangere et ekstraordinært møte. PLOs ambassadør i Genève, Ibrahim Kraishi, tror det kan være mulig å få avholdt et møte allerede denne uken. Siden menneskerettighetsrådet ble etablert i 2006 har det tidligere blitt avholdt 11 ekstraordinære møter, 9 av dem har hatt saker som angår enkeltland på agendaen. Av disse 9 møtene har fem handlet om Israel, ifølge Hillel Neuer i gruppen UN Watch. Les artikkelen Hva Norge bør si til Goldstone-rapporten.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart