Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel revurderer våpensalg til Tyrkia

Forholdet mellom Tyrkia og Israel har kjølnet kraftig etter krigen mellom Israel og Hamas i vinter. Som svar på Tyrkias utestengelse av Israel fra en NATO-øvelse, varsler israelske forsvarskilder at landet vil ta en ny gjennomgang av våpensalget til den store naboen i nord. – Det virker som om Tyrkia er i ferd med å distansere seg fra Vesten, og det kan få følger, sier en tjenestemann til Jerusalem Post. En annen kilde fra israelsk utenriksdepartement advarer mot å gjøre tiltak som kan gjøre det vanskeligere å reparere forholdet til Ankara. – Situasjonen kan fortsatt komme i orden. Ingen ønsker å skyve Tyrkia over i hendene på Iran, sier han. Denne forsiktige linjen blir fulgt når tjenestemenn uttaler seg offisielt. – Tyrkia er veldig viktig, og vårt forhold er veldig strategisk. Tyrkia er veldig viktig for stabiliteten og fredsarbeidet i Midtøsten, sier statssekretær Danny Ayalon i utenriksdepartementet

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart