Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

1,6 milliarder muslimer i verden

Verdens muslimske befolkning har nådd 1,57 milliarder mennesker, ifølge en rapport fra det amerikanske forskningsinstiuttet Pew Forum on Religion & Public Life. Dette utgjør 23 prosent av verdens totale befolkning på ca. 6,8 milliarder. Mer enn 300 millioner muslimer bor i land hvor islam ikke er flertallsregionen. I rapporten er det oppgitt at den muslimske befolkningen i Norge er på 65.000 personer. Pew-insituttet har brukt og analysert omkring 1500 ulike kilder med data fra 232 stater og territorier for å komme fram til tallet. Det skal være det største forskningsarbeidet som er gjennomført for å fastslå verdens muslimske befolkning. Tidligere har anslag over verdens muslimer variert mellom 1,0 og 1,8 milliarder.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart