Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Det tyrkiske folk avviste Israel

Tyrkias statsminister Recep Tayyip Erdogan bekreftet onsdag at det var "diplomatiske hensyn" som gjorde at hans regjering utestengte Israel fra en NATO-øvelse. – Det er militært samarbeid mellom Tyrkia og Israel, men for øyeblikket er det diplomatiske hensyn som vi må ta i betraktning, skal Erdogan ha sagt til tv-stasjonen Al-Arabiya. – Vi har tatt hensyn til samvittigheten til vårt folk da vi tok avgjørelsen. Jeg var den som måtte gi uttrykk for mitt folks ønske og mitt folk avviste Israels deltakelse, sa Erdogan. En tyrkisk avis rapporterte onsdag at konflikten mellom Tyrkia og Israel skyldes en forsinket leveranse av droner fra Israel. – Tyrkia trenger disse dronene i vår kamp mot terror. Det som førte til krisen som har oppstått nå, var forsinkelser i disse leveransene, sier en forsvarskilde til avisen Today’s Zaman. Han hevder også at forslaget om å utestenge Israel kom fra den tyrkiske generalstaben, og ikke fra regjeringen. Israelske kilder har tidligere hevdet at IDF ble utestengt fra øvelsen som en tyrkisk protest mot Israels krigføring på Gaza-stripen sist vinter.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart