Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Ahmadinejad har ingen jødiske røtter

– Irans president Mahmoud Ahmadinejad har jødisk opphav, skrev VG i helgen, basert på en artikkel i den britiske avisen The Daily Telegraph. Dette blir avvist av Iran-eksperten Meir Javedanfar i en artikkel i The Guardian. Han nevner flere argumenter som utelukker påstanden til The Daily Telegraph. 1) Det gamle familienavnet til Ahmadinejad-familien, Sabourjian, er ikke nødvendigvis et jødisk navn. – Sabour betyr ikke jødisk bønnesjal på persisk. I tillegg er ikke Sabourjian et velkjent jødisk navn, sier professor David Yeroshalmi, forfatter av boken The Jews of Iran in the 19th century. 2. Navnet Sabourjian, som faren til Ahmadinejad hadde som etternavn frem til 1957, antyder at familien hadde bakgrunn fra teppeproduksjon, et yrke som ikke er typisk for jøder i Iran. Ahmadinejads far var en religiøs sjia-muslim som underviste i Koranen både før og etter at Ahmadinejad ble født. 3. Ahmadinejads mor er en Seyyede, en tittel som blir gitt til en kvinne som er i direkte blodlinje fra profeten Muhammad. Man må bli født som Seyyede, tittelen blir aldri gitt til hvem som helst, og langt mindre til konvertitter. Dette gjør det umulig for Ahmadinjeads mor å ha vært en jøde, konkluderer Javedanfar. Ahmadinejads far valgte å gjennomføre en navneendring av sosiale hensyn, etter at familien flyttet til storbyen Teheran, mener Javedanfar.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart