Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israelsk vitenskapskvinne vant kjemipris

Den israelske kjemiprofessoren Ada Yonath (bildet) fra Weizmann-instituttet ble onsdag annonsert som vinner av nobelprisen i kjemi. Yonath vinner prisen sammen med to amerikanske kjemikere. Deres forskning på ribosomer, som produserer protein i celler, har bidratt til en større forståelse av biologisk liv og bidratt i utvikling av ny medisinering for forskjellige sykdommer. – Dette er første gang en forsker ved Weizmann-instituttet har fått en nobelpris, og jeg er glad for din suksess, sa Shimon Peres i sin gratulasjonshilsen til Yonath. Hun er den første kvinnen som mottar nobelprisen i kjemi siden 1964, og den første israelske kvinnen som mottar en nobelpris. For eksempler på Yonaths forskning, se denne nettsiden fra Weizmann-instituttet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart