Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Sender Goldstone-rapporten til New York

Et flertall av medlemslandene i FNs menneskerettighetsråd vedtok fredag å sende Goldstone-rapporten over til FNs sikkerhetsråd i New York. USA, Italia, Holland, Ungarn, Slovakia og Ukraina stemte imot. Norge var blant de 11 landene som stemte avholdende. 25 stater stemte for, og fem land deltok ikke ved stemmegivningen. Palestinerne har som mål å få FNs sikkerhetsråd til å oversende Goldstone-rapporten til Den internasjonale krigsforbryterdomstolen, slik at israelere kan tiltales og straffeforfølges. Det er ventet at USA vil legge ned veto mot dette i Sikkerhetsrådet. Kina, Russland, Egypt, India, Jordan, Pakistan, Sør-Afrika, Argentina, Bahrain, Bangladesh, Bolivia, Ghana, Indonesia, Djibouti, Liberia, Qatar, Senegal, Brasil, Mauritius, Nicaragua og Nigeria stemte for å sende rapporten til New York.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart