Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel er i desperat behov for mye nedbør

Dersom det blir like lite nedbør den kommende vinteren som sist år, vil Israel bli tvunget til å importere vann fra utlandet eller sette opp midlertidige avsaltningsanlegg, melder Jerusalem Post. Selv om det skulle komme gjennomsnittlig godt med regn vil landet fortsatt være i alvorlig krise. Vintersesongen innledes med vannreserver som ligger én meter lavere enn senhøsten 2008. Israel har fem store avsaltningsanlegg under bygging eller utvidelse, men disse vil ikke kunne gi et tilstrekkelig bidrag før i år 2013. Det er mulig på kort varsel å plassere ut flere mindre, midlertidige avsaltningsanlegg langs kysten, men disse vil produsere vann til en pris som er dobbel så dyr som dagens vannpris. Også import fra annet land, for eksempel Tyrkia, vil være svært kostbart.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart