Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Diskin får forlenget kontrakt

Den israelske regjering har vedtatt å forlenge kontrakten med Shin Bet-sjef Yuval Diskin med ett ekstra år. Diskin skal nå etter planen tjenestegjøre som sjef for den israelske sikkerhetstjenesten fram til mai 2011. – Yuval gjør en fantastisk jobb for sikkerheten til staten. Et ekstra år vil gi ham mer tid til å vurdere hvem som kan være i stand til å fylle skoene hans i framtiden, sa statsminister Benjamin Netanyahu i regjeringsmøtet. – Diskin er en stabil mann som er ærlig og i stand til å kjempe for de ting han tror på, sa forsvarsminister Ehud Barak. Diskin har vært sjef for Shin Bet siden mai 2005.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart