Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ny uro på Tempelplassen

Arabiske ungdommer kastet stein og brannbomber på israelske politimenn som patruljerte i nærheten av Tempelplassen i Jerusalem søndag morgen. Israelsk politi svarte med å storme plassen og arrestere 12 personer, men uroen var ikke ferdig med det. Kort tid senere gjenopptok omkring hundre arabiske ungdommer steinkastingen, og israelsk politi stormet Tempelplassen for andre gang. Tre politimenn ble skadet i konfrontasjonene, ifølge foreløpige mediarapporter. Politiet brukte sjokkgranater for å spre de muslimske aktivistene. – Politiet gikk ikke inn i al-Aqsa moskeen, understreker Shmuel Ben-Ruby som er talsmann for politiet i Jerusalem. I slutten av september og begynnelsen av oktober var det tilsvarende uro i Gamlebyen og arabiske bydeler i Øst-Jerusalem. Ingen personer ble alvorlig skadet i disse konfrontasjonene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart