Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

På vår side går ingen ledere av

PA-president Mahmoud Abbas skal i helgen ha truet president Barack Obama med å ikke stille som kandidat til presidentvalget i de palestinske selvstyreområdene i januar. I Ramallah er det nok få som tar Abbas sin trussel alvorlig. En fremstående Fatah-leder forklarte situasjonen slik for journalist Avi Issacharoff i Ha’aretz: "Du kan ta det rolig. På vår side er det ingen ledere som går av." Issacharoff skriver også om det dårlige forholdet mellom Abbas og statsminister Benjamin Netanyahu. – Det som blir sagt om Netanyahu i kretsen rundt Abbas egner seg ikke på trykk. De ser på Netanyahu som en som gjør alt for å svekke Abbas. Det kan være dette inntrykket er riktig, skriver Issacharoff.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart