Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Abbas mener Netanyahu er den samme

– Jeg vet Netanyahu er pragmatisk og alle sier han har endret seg. Men jeg ser det ikke. Jeg frykter det er den samme Netanyahu som i 1996, skal PA-president Mahmoud Abbas ha sagt til israelske tjenestemenn nylig. Benjamin Netanyahu ble Israels statsminister for første gang i 1996. Abbas skal ha uttrykt at han savner tidligere statsminister Ehud Olmert, som han "nesten" hadde inngått en avtale med. Abbas har selv fortalt at han til slutt sa nei til Olmert, "fordi avstanden var for stor". Nå toner han ned forskjellene som eksisterte. – Olmert og jeg ble nesten enige om alt. VI nådde nesten fram til muntlig enighet på alle punkter, skal Abbas ha sagt til anonyme israelske kilder.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart