Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Iran avviser avtale om atomprogram

Iran vil ikke akseptere å sende 75 prosent av sitt lavanriket uran ut av landet, skriver New York Times på grunnlag av lekkasjer fra europeiske og amerikanske tjenestemenn. Teheran avviser dermed avtaleutkastet som ble fremforhandlet med vestlige stormakter tidligere denne måneden. – Grunnleggende sett er det en avvisning, sier en europeisk tjenestemann. – Hovedsaken er at Iran ikke vil eksportere sitt lavanriket uran. Det er ikke en liten detalj. Det er hele poenget i avtalen, legger tjenestemannen til. Iran skal ha foreslått å anrike uranet videre innenfor egne grenser under oppsikt av Det internasjonale atomenergibyrå (IAEA). FNs sikkerhetsråd har vedtatt flere resolusjoner som krever at Teheran stanser anrikning av uran. Avtaleutkastet mellom Iran og vestlige stormakter, som er utarbeidet i samarbeid med IAEA, ville i praksis gitt legimitet til Irans anrikningsprogram.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart